Bas Harkink

Over Bas

bas harkinkDe wereld is constant aan verandering onderhevig en de manier waarop wij leren dus ook. In het huidige digitale tijdperk is informatie altijd en overal beschikbaar. Kennisvorming en ontwikkeling wordt daardoor voor een deel afhankelijk van de juiste informatie vinden en het leggen van verbindingen tussen verschillende bronnen. Door slim gebruik te maken van nieuwe leermethoden en technologieën is het mogelijk om leren , ervaren en kennisdeling te integreren. Als Opleidingskundige zie ik hier mijn uitdaging liggen, creatieve en doeltreffende oplossingen vinden en toepassen om het leerproces te optimaliseren!

Als persoon luister ik met open visie naar anderen maar tegelijkertijd ben ik onafhankelijk en vorm ik mijn eigen mening. Ik heb een sterk sociale persoonlijkheid, ga gelijkwaardig om met anderen en communiceer graag. Ik kan goed omgaan met hectiek en ad hoc werkzaamheden. Tevens heb ik een hoog tolerantieniveau en ben ik een echte doorzetter.

Specialties: Leren en ontwikkelen, Toegepast onderzoek, (e-)Didactiek, e-learning, Lesmateriaal ontwikkeling, Creatief denken, Organiseren, Training, Tweetalig Nederlands/Engels, Learning 2.0, Media editing

Last modified: Tuesday, 17 September 2019, 11:11 AM