Inge Heijna

Inge zal tijdens de MootBNL19 een tweetal workshops geven in het teken van de privacywetgeving, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

  1. AVG voor cursusorganisaties (geen onderwijsinstellingen)
    Tijdens deze workshop wordt dieper ingegaan wat de AVG betekent voor organisaties, die geen onderwijsinstellingen zijn maar wel cursussen aanbieden, al dan niet middels e-learning. Waar moet op worden gelet, wat moet worden gedaan om ‘AVG-proof’ te worden.
  2. AVG voor onderwijsinstellingen i.r.t. gebruik e-learning.
    In deze workshop wordt juist gekeken naar de gevolgen van de AVG voor onderwijsinstellingen die elearning modules aanbieden. Welke acties moeten worden ondernomen om aan de AVG te voldoen, wat mag (nog) wel en wat mag niet (meer), gelet op de relatie tussen de onderwijsinstelling en de e-learning leerling.

Over Inge

Inge HeijnaAls juriste op het gebied van ondernemers- & verbintenissenrecht zorgt Inge voor rust bij het midden- en kleinbedrijf zodat ondernemers zich kunnen richten op datgene waar ze goed in zijn, wetende dat de juridische kant van de onderneming goed is geregeld. Dat doet zij door saai interessant te maken, persoonlijk, toegankelijk & laagdrempelig te zijn en natuurlijk door vaardig in recht te zijn.

Opstellen/controleren van (concept) contracten, algemene inkoop- en verkoopvoorwaarden, advies op het gebied van intellectueel eigendomsrecht en rechtsvorm van de onderneming alsook over privacywetgeving: zomaar een paar delen van het recht waarvoor u bij Inge terecht kunt.

Last modified: Tuesday, 2 July 2019, 4:35 PM