Hedwig Schlotjes-Belle

In de ouderenzorg werken veel mensen en zijn er voor diverse onderwerpen wettelijke verplichtingen om te scholen, terwijl er weinig tijd en geld is om te scholen. Soms moeten organisaties op last van de inspectie een verbetertraject opstellen waarbij scholing van medewerkers één onderdeel is. De tijd om het verbeterplan uit te voeren is vaak kort, 2 of 3 maanden. Hoe ga je in zo’n korte periode 900+ medewerkers klassikaal scholen? Met e-learning kun je efficiënt veel medewerkers in een korte tijd scholen.

Hoe ontwikkel je e-learning voor zulke grote groepen? Waar houd je rekening mee? Waarom is het nodig dat je een visie op leren hebt?

In de presentatie van Hedwig komen deze vragen (en meer!) aan de orde.

Over Hedwig

HedwigMet E-learning Made Easy ontwikkelt en verkoopt Hedwig e-learning voor de ouderenzorg en ondersteunt zij organisaties om e-learning in te zetten. Sinds vorig jaar gebruiken zij Moodle als leeromgeving en H5P als ontwikkeltool; daarnaast gebruiken zij Activecampaign om cursisten en klanten te mailen. E-learning Made Easy bestaat 15 jaar, sinds 2012 richten ze zich voornamelijk op e-learning.
Hedwig heeft hiervoor 10 jaar bij Vilans gewerkt en daarvoor 7 jaar in de thuiszorg.  Doelgroepen zijn medewerkers en zzp-ers in de ouderenzorg. Hun e-learning betreft vooral stand alone e-learning. Het is hun missie om de dagelijkse zorg voor zorgvragers samen met de zorgprofessionals te verbeteren.

Last modified: Tuesday, 9 July 2019, 12:30 PM