Ned-Moove nieuwsbrief september 2016

 
 
Marc Swanenberg
Ned-Moove nieuwsbrief september 2016
door Marc Swanenberg - vrijdag, 16 september 2016, 15:16
 
Ned-Moove

Inhoud Ned-Moove nieuwsbrief september 2016

  1. Afscheid bestuursleden
  2. Ingelaste ledenvergadering 12 oktober 2016
  3. Oproep bestuursleden gezocht
  4. Najaarsseminar Moodle 3.x 16 november 2016
  5. Moodle Users Association
  6. Next Learning 2016


Beste allemaal,

Namens het bestuur wil ik alle leden en betrokkenen bedanken voor de feedback die wij hebben mogen ontvangen en de getoonde betrokkenheid.

1. Afscheid bestuursleden

Het bestuur heeft in de laatste twee bestuursvergaderingen teruggeblikt en er is afgescheid genomen van een drietal bestuursleden. 
Namens de leden bedanken wij Marcel de Leeuwe, Sam Stegers en Job Bilsen voor hun geleverde bijdrage en wensen hen veel succes in hun carrière.

2. Ingelaste ledenvergadering 

Vanwege de drie open posities in het bestuur is er een tussentijdse ledenvergadering gepland op 12 Oktober 2016 van 19:00 tot 21:00 uur bij La Vie te Utrecht. De volgend onderwerpen zullen worden besproken:
A.    Gezamenlijke terugblik
B.    Bestuursverkiezing
C.    Werkgroepen
Meld je HIER aan voor de ledenvergadering!

3. Oproep bestuursleden gezocht
Via deze weg wij alle leden die Moodle en Ned-Moove een warm hart toedragen zich te melden en zich voor te dragen voor een bestuurspositie binnen Ned-Moove. Klik HIER om jezelf naar voren te schuiven en dien je motivatie in waarom jij bij uitstek de juiste persoon bent voor een bestuursfunctie bij Ned-Moove. Je motivatie dient voor 12:00 uur op 5 oktober 2016 te zijn ontvangen.

4. Najaarsseminar 2016 Moodle 3.x

Op 16 November 2016 van 13.00 tot 18:45 te Utrecht in het Beatrix theater o.v.b.


In verband met het aantal beschikbare plaatsen en de catering willen we je vragen jezelf HIER aan te melden. Heb je nog geen Ned-Moove user account dan kun je jezelf ook aanmelden via deze LINK (https://www.ned-moove.nl/course/view.php?id=94) maar die je eerst een Ned-Moove account aan te maken. Daarmee word je niet direct lid maar krijg je wel toegang tot de cursus op onze site.


5. Moodle Users Association

We zijn op 9 mei 2016 lid geworden 'Bronze Membership' bij Moodle Users Association en zijn fris van start gegaan. Onder leiding van Gemma Lesterhuis en Peter Jonker zijn we de eerste stappen aan het nemen en onze bijdrage aan het leveren. We hebben als eerste onze stem uitgebracht bij de eerste product development cyclus Januari 2016 t/m Juni. Bovenaan is geëindigd 'my course dashboard' en die is ingediend door Gemme Lesterhuis, ons eigen Ned-Moove lid. De projectkosten bedragen zo'n 54.000 AUD.
Daarnaast hebben we onze stem uitgebracht bij de bestuursverkiezing van de MUA en is de werkgroep momenteel bezig met de voorfase van de volgende ronde van de product development cyclus die loop van Juli t/m December 2016. Ben je nieuwsgierig kijk dan op MUA. Momenteel staat het topic "Review Moodle User Experience" ingebracht door Pieter van der Heijden bovenaan!


6. Next Learning 2016

Op 19 april 2016 was het Next Learning event in Den Bosch en ook dit jaar was Ned-Moove weer aanwezig. René Breedveld was als nieuw bestuurslid van de partij om ons te vertegenwoordigen. UP learning heeft ons weer als Moodle-Partner Nederland in de gelegenheid gesteld om als aanspreekpunt voor onze leden aanwezig te zijn en de kans te hebben nieuwe leden/sponsoren te werven. 

We bedanken UP learning voor deze speciale manier om te sponsoren.

We hopen u te zien op ons Najaarsseminar in Utrecht, namens het gehele bestuur,

Marc Swanenberg
Voorzitter Ned-Moove