Stel je vragen over Ned-Moove, Moodle of Moodle gerelateerd.

Lid geworden

 
 
Joitske Hulsebosch
Lid geworden
door Joitske Hulsebosch - dinsdag, 21 april 2015, 10:47
 

Dag Ned-Moove, ik ben lid geworden door het vinkje bij mijn profiel aan te zetten. Echter ik weet niet hoe ik kan betalen. Ik wil me ook graag aanmelden voor Moodlemoot maar dat kost nu nog 75 euro voor mij. 

 
Marc Swanenberg
Re: Lid geworden
door Marc Swanenberg - dinsdag, 21 april 2015, 11:40
 

Als het goed is kan je middels de kortingscode jezelf aanmelden. De code kan je vinden op deze pagina.

Gr Marc

Joitske Hulsebosch
Re: Lid geworden
door Joitske Hulsebosch - dinsdag, 21 april 2015, 16:48
 

Dank je dit is gelukt. Het bedrag voor de MoodleMoot was nu 25 euro, klopt dat? En volgens mij heb ik nog geen contributie betaald. 

Marc Swanenberg
Re: Lid geworden
door Marc Swanenberg - dinsdag, 21 april 2015, 17:15
 

Hi Joitske,

fijn dat het gelukt is. Het is best even lastig omdat het namelijk zo is dat je, nadat je hebt ingelogd voor de eerste keer, je eerst moet uitloggen, we handmatig een vinkje moeten zetten en dan een 'cron' moeten laten lopen(of zoiets technisch, dit gaat automatisch elke 5 minuten) en als je dan opnieuw inlogt dan werkt het prima.

De normale entree/deelname prijs van de #mootNL15 is 35 euro voor leden en 75 euro voor niet leden echter we hebben voor leden een vroegboekkorting van 10 euro. Dus totaal komt het deelname bedrag dan op 25 euro.

Ik heb even gekeken of je al je factuur hebt voldaan over lidmaatschap 2015 maar je hebt geen factuur over lidmaatschap 2015 ontvangen omdat je namelijk geen lid was... ;)

Nu wel, dus ik zal nog een factuur gaan sturen voor 25 euro lidmaatschap 2015.

Gr Marc

Foto van Isabelle Langeveld
Re: Lid geworden
door Isabelle Langeveld - woensdag, 22 april 2015, 10:05
 

Hoi Marc,

Ik had precies dezelfde reactie als Joitske en ik hoorde ook van een andere collega dat zij dacht: "Huh, 75 euro? Dan vraag ik wel om een factuur." Dit heb ik ook aan Sebas gemeld. Het lijkt me goed om de communicatie over de prijs aan te passen. Ik zou het omdraaien en zeggen dat de prijs 35 is, tenzij je geen lid bent, dan is het 75. en tenzij je vroeg boekt, dan betaal je maar 25.

Bij het online betalen zie je dat je je 25 euro overmaakt aan Avetica. Sebas zei dat daar momenteel niets aan te veranderen is. Jammer. Maar lijkt me ook iets om vooraf even te melden, zodat mensen niet spontaan afhaken in hun betaalproces.

Succes met alles!

Isabelle

NB Zie nu een Nieuwsbrief met de kortingscode. Fijn!