Vier kandidaten voor het bestuur - 20 Aanmeldingen - Leer meer over SCORM - Bevestig je lidmaatschap

 
 
Foto van Isabelle Langeveld
Vier kandidaten voor het bestuur - 20 Aanmeldingen - Leer meer over SCORM - Bevestig je lidmaatschap
door Isabelle Langeveld - dinsdag, 5 februari 2013, 18:17
 

Vier kandidaten voor het bestuur

Als bestuur kunnen we met blijdschap vier kandidaten aan de leden presenteren. Het zijn: Sebastian Berm van SebSoft, Marcel de Leeuwe van Leerbeleving, Janneke Louwerse van het Stanislascollege en François Walgering van CLS Benelux. Er zijn drie plaatsen vacant, dus we kunnen een echte verkiezing houden. Als je lid bent, kun je hun profielen bekijken in de cursus voor Leden Ned-Moove. Je kunt je nog kandidaat stellen.

De verkiezing vindt plaats op 13 februari tijdens de ledenvergadering.

Waar: La Vie, Utrecht
Hoe laat: van 14:30 (inloop) tot 16:00 uur.

Seminar

Na de vergadering begeleiden Peter Meerman van ISM Learning en Marion de Groot van Cirquest een interessant seminar over de vraag To SCORM or not to SCORM? Als je altijd wilde weten wat het nu eigenlijk is, wat je ermee kan en hoe een SCORM-pakket met Moodle praat, dan worden je vragen hier beantwoord. We gaan de mogelijkheden van een e-learning-module die als een SCORM-pakket in Moodle wordt afgespeeld vergelijken met wat Moodle zelf aan leeractiviteiten te bieden heeft. Appels en peren? We zullen zien. Ook volop aandacht voor score-instellingen en rapportages. Aan het eind van de middag weet je dat je keuze van een hele lijst factoren af hangt en kun je hem beter onderbouwen in je cursusontwerp. Lees meer in deze cursus, stel vast vragen en geef aan hoeveel je al van het onderwerp weet.

De vergadering is alleen voor leden. Het seminar is open voor iedereen. Je bent welkom om 16:00 uur. Er zijn nu 20 aanmeldingen voor de vergadering en/of het seminar. Er kunnen nog 10 mensen bij. Geef in deze poll aan of je komt.

Bevestig ajb je lidmaatschap en krijg toegang tot de cursus voor leden

In de vorige nieuwsbrief meldden we dat de vereniging de Moodlesite weer gaat gebruiken als platform voor onze organisatie, communicatie en ledenadministratie. Daar vragen we je hulp bij.
Ben je al lid (heb je de factuur voor 2012 betaald?), check dan of er in je profiel op de site een vinkje staat bij Lid van Ned-Moove. Is dat niet het geval, zet dan een vinkje achter Ja, ik wil lid worden van Ned-Moove. Vul meteen je profiel aan en controleer of je adres e.d. nog klopt. We checken dan of je betaald hebt of bij een van onze donateurs werkt en bevestigen je lidmaatschap door een vinkje te zetten bij Lid van Ned-Moove (dat kun je niet zelf). Je krijgt een bericht dat je lid bent en vanaf dat moment heb je toegang tot de cursus Leden Ned-Moove.

Ben je geen lid, maar wil je dat wel worden, kijk dan of je al een account hebt. Zo niet, maak hem dan, en volg bovenstaande procedure. Vul je profiel aan.

Wil je geen lid worden, maar wel de activiteiten van de vereniging volgen en de openbare cursussen bekijken. Maak dan ook een account aan.

Namens het Ned-Moove bestuur,
Isabelle Langeveld