Kalender

| woensdag, 29 mei 2013 |
Site activiteit

Moodlemoot 2013

13:00 » 20:00

De Moodlemoot 2013 vindt plaats op 29 mei van 13.00 tot 20.00 uur. Reserveer deze datum vast in je agenda.

De #mootnl13 wordt gehouden in Arnhem, pal naast het station.

Inschrijven?

Ben je lid, ga dan eerst naar de Cursus voor leden en haal daar de kortingscode op. Vervolgens navigeer je naar de cursus MoodleMoot 2013. Hier kom je eerst bij de kassa. Doe via iDeal je betaling. Vergeet niet de kortingscode in te voeren zodat je de ledenprijs van €30,00 betaalt. Als je betaling is verwerkt, ben je aangemeld in de cursus, en ook geregistreerd als deelnemer voor de MoodleMoot.
Ben je geen lid, dan kun je kiezen. Meld je aan in de cursus MoodleMoot 2013 en betaal de volle mep (€ 50,00). Of besluit om lid van Ned-Moove te worden à € 25,00. Maak ons dat besluit kenbaar door een profiel aan te maken op ned-moove.nl (als je dat nog niet hebt) en voor het veld Ja, ik wil lid worden een vinkje te zetten. Dit veld vind je in het vak Gegevens ledenadministratie. Vul ook meteen het vak Facturatiegegevens goed in. We schrijven je dan in als lid en als je betaald hebt, krijg je toegang tot de Cursus voor leden. Dan kun je ook de kortingscode ophalen. Daarmee ga je naar de cursus MoodleMoot 2013 en meld je je aan voor de ledenprijs.
Wil je namens een donateur komen, neem dan even contact op met isabelle.langeveld[at]gmail.com. Ik schrijf je handmatig in.

Programma

Momenteel is het bestuur hard bezig om het programma samen te stellen.

We trappen af met een plenaire sessie:

Welke innovaties zien we aan de horizon?Een aantal mensen met recht van spreken geven kort een kijkje in LTI, TinCan, OpenBadges...

Vervolgens gaan we uiteen in vier tracks. Per track noemen we vast een aantal onderwerpen die we aan het organiseren zijn:

  • Moodle in vakdomeinen (taal, muziek, professionele vaardigheden in de zorg)
  • Moodle en didactiek (onze Ned-Moove Moodle cursus, video als werkvorm, Moodle voor hoogbegaafden, adaptief werken met conditional activities, de Workshopmodule)
  • Moodle en het leren organiseren en volgen (learning analytics, accreditatie en certificering, Moodle klaar maken voor een nieuw schooljaar)
  • Moodle mooier maken (wat vinden usability designers van Moodle, hoe kan Moodle er ook uitzien, hoe wordt een goed template ontworpen)

Natuurlijk mag je switchen tussen tracks.

In elk geval in de tracks Didactiek en Organisatie worden er plugin-carroussels georganiseerd waarin je een aantal plugins kort kunt verkennen, begeleid door iemand die de betreffende plugin al gebruikt. En, heb je nog nooit een plugin geinstalleerd, dan kun je daar ook een praktische sessie over volgen.

We sluiten af met een plenaire meeting over de vraag:

Waar lopen we tegen de grenzen van Moodle aan en hoe springen we daarover heen?